Case Study 547 Wins the Lieutenant Governor of British Columbia Award for Merit in Architecture

The limited series of interventions made in this small living space are thoughtful and consistently well crafted. The rotating blackboard/storage wall is intriguing in the manner in which it rotates to alter the relationship between adjacent spaces.

What is most compelling though, is the critical and exploratory nature of this project. There is evidence, both in the project’s evolution and ultimate realization, of a critical thought process regarding larger issues within architectural culture. It seems obvious that the architect has asked questions about how we live, or have lived, in small urban spaces and how these spaces can be reinterpreted within the context of our contemporary culture. This project offers many valuable lessons.
— Jury Comments